Nieuwe cursus inhoud en methode

De GHSV heeft in november 2017 besloten om de gehoorzaamheidscursussen een totaal nieuwe inhoud te geven.

 

De GHSV is heel druk bezig het met herschrijven van alle gehoorzaamheidscursussen, waardoor we tot september 2018 in een overgangsfase zitten waarbij het concept van de lessen nog hetzelfde is maar de trainingsmanier veranderd wordt en waarin de instructeurs opgeleid worden.


De instructeurs zullen tot aan september gaande weg de manier van lesgeven veranderen, naar een positieve manier van trainen waarin de cursisten geleerd worden hoe middels het beloningssysteem de honden oefeningen aan te leren, uit te bouwen en leuk te vinden, waardoor ze deze graag willen gaan uitvoeren, en baas en hond met blijde voldoening naar huis gaan.
De cursisten worden begeleid hoe dit in het dagelijks leven toe te passen.


Het nieuwe concept van de gehoorzaamheidscursussen gaat vanaf september 2018 met de nieuwe cursus van start. Het doel van deze vernieuwing is dat baas en hond middels veel hele leuke nieuwe oefeningen die enkel positief aangeleerd worden, enorm plezier gaan beleven aan de wekelijkse training op de GHSV en waarbij men thuis veel profijt gaat hebben van deze hele leuke en leerzame manier van trainen.


Wij van de GHSV zijn enorm gemotiveerd om deze grote verandering in werking te zetten en hopen u in september met trots ook in onze nieuwe cursus te kunnen ontvangen.

 

Onze expertise  op het gebied van probleem gedrag blijven wij  ook gebruiken om u met het oplossen van  probleem gedrag te ondersteunen. Voorwaarden hiervoor zijn:
-       Altijd in overleg met de eigenaar.
-       Onder begeleiding van ervaren instructeur
-       Begeleiding in kleine groepen
-       Doel blijft om z.s.m. te kunnen trainen in een gehoorzaamheidsgroep
-       Lessen van een half uur per week
Ga terug
� 2018 GHSV Harderwijk