Nieuwe cursus inhoud en methode

De GHSV heeft in november 2017 besloten om de gehoorzaamheidscursussen een totaal nieuwe inhoud te geven.

 

NIEUW!!!!

Onze gehoorzaamheidscursussen gaan vanaf aanstaande zaterdag 29 september en dinsdag 2 oktober vanuit een nieuwe blik, trainingsmethode en cursusaanbod van start!
We hebben er hard aan gewerkt en zijn trots om dit alles aan u te kunnen aanbieden.
We kunnen u in totaal 8 gehoorzaamheids-cursussen aanbieden, van puppy tot expert, waarin we via een positieve trainingsmethode de honden en hun geleiders vol enthousiasme gaan begeleiden naar een goede samenwerking tussen geleider en hond.

In de puppy cursus en de daarop volgende 2 korte basis cursussen wordt u begeleid in het positief opvoeden van uw hond, met alle mogelijke tips en trucs, waar we gebruik maken van voer en spel en eventueel een clicker of clickerwoord.

In de daarop volgende cursussen maken waar we gebruik van voer en spel en eventueel een clicker of clickerwoord, om u op een geheel andere wijze gehoorzaamheidsoefeningen aan te bieden gebaseerd op de Rally-Obedience.

In de Rally-Obedience wordt verwacht dat de geleiders hun hond aanmoedigend door een parcours van gehoorzaamheidsonderdelen begeleidt. Een voorbeeld van Rally-Obedience kunt u op deze video bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=6tnsiHVFvuI of google maar eens op Rally Obedience

Een ieder die bij ons al gehoorzaamheidscursussen heeft gevolgd met zijn hond kan nu dus weer voor iets heel leuks bij ons terecht, waarin door de loop van de cursus leuke gehoorzaamheids-parcoursen worden getraind.

U hoeft geen examens meer te doen, maar via stempel vellen kunt u promoveren en aan het eind van elke cursus is er een afsluitende dag waar de cursisten een leuk uitdagend gehoorzaamheidsparcours zullen lopen met hun hond.

Schrijf u zo snel mogelijk in (VOL is VOL) via de website 
http://www.ghsv.nl/index.php?contact, waarin u achter de woorden neem contact op met u voor de optie inschrijvingen kiest.

Tot snel!!!

 

De typerende kenmerken voor deze cursussen op een rij.

     - Gezellig

     - Actief voor baas en hond

     - Trainen met gebruik van halsband of tuigje met een vaste lijn toegestaan

     - Voortgang wordt bijgehouden

     - Afsluitende dag na de cursus (geen examen)

     - Trainen met beloningen zoals voer en een speeltje

 

 

We denken dat we hierdoor meer inspelen op de wens van u als honden eigenaar en dat u uw hond op een goed werkende en vooral niet corrigerende methode gewenst gedrag kunt aanleren en zelfs ongewenst gedrag kunt voorkomen.

 

 

Op deze pagina zullen wij u op de hoogte houden van de voortgang.

 

V-1

We starten met een methode welke uit Amerika komt. De ontwikkelaar van agility (behendigheid) vond dat de gehoorzaamheid opleidingen saai waren en net als agility vrolijk en afwisselend moesten worden. Dit is Rally Obedience geworden. Wilt u enkele filmpjes hiervan zien kijk u dan maar eens op youtube

 

Uiteraard gaan wij deze lessen geven op een manier waarop u er p de vereniging tijdens de lessen en thuis heel veel plezier aan kunt beleven> dit is dus niet gericht op wedstrijden. Het is wel mogelijk om in latere groepen op wedstrijd niveau te gaan trainen.

 

Het hoofd doel is dus leuk voor baas en hond lessen geven. we leren u om uw hond op een manier wat bij u past samen met u te werken.

 

Ga terug
� 2019 GHSV Harderwijk