Verenigingsinfo

GHSV staat voor Gebruiks Honden Sport Vereniging en is gevestigd in Harderwijk. Inmiddels hebben wij al ruim veertig jaar ervaring in het geven van hondencursussen en -trainingen.

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven bij GHSV?

Wij hebben geen wachttijden.
 
- U kunt direct instromen bij de puppy cursus.
 
- U kunt direct instromen bij de instroomcursus voor gehoorzaamheid.
 
- Voor de agility en de gehoorzaameid cursus (m.u.v. de instroomcurus) geld wel een vast instroommoment.

  Dit is na de examens. Deze kunt u op de jaarplanning vinden onder inschrijving/theorieles.
 
- Instroom bij mondioring is in overleg met de instucteurs doorlopend mogelijk.

 

U kunt zich op twee verschillende manieren inschrijven:

  1. U schrijft zich in als cursist. Aan het einde van de cursus volgt u een examen waarmee de cursus wordt afgesloten. Hiermee stopt ook de inschrijving bij GHSV. Uiteraard is het mogelijk om een andere cursus te volgen of lid te worden van de vereniging. Cursisten betalen vóór aanvang van de cursus het gehele cursusgeld.
    .
  2. U schrijft zich in als lid van de vereniging. Na de toetredingsperiode van een jaar, wordt u voorgedragen om lid van de vereniging te worden. Leden hebben stemrecht binnen de vereniging en de mogelijkheid om het contributiebedrag laag te houden door zich actief in te zetten voor de club. Leden van GHSV betalen maandelijks vooraf het lidmaatschap en krijgen daarvoor 1 cursus per keer aangeboden. (Aspirant) Leden ontvangen jaarlijks een voordeelpas voor Hondenhobby in Ermelo.

U kunt zich op afspraak inschrijven (met uitzondering van de vakantieperiodes) op de zaterdagen en dinsdagen. Voor een afspraak kunt u bellen met Bertha. Dit kan op telefoonnummer 06-49639161 (niet voor afmelden les)  

 

Wanneer u zich wilt inschrijven bij GHSV, dient u het inentingsboekje van uw hond mee te nemen. U kunt bij ons contant of met pin voor de inschrijving betalen.

Hieronder staan 2 twee varianten van de inschrijfformulier. U kunt deze in ons clubhuis verkrijgen en invullen. Wilt u ze vooraf al invullen dan gebruikt u 1 van onderstaande formuliren afhankelijk van uw keuze.

CURSUS               - Wilt u een cursus volgen en geen lid worden dan neemt u de cursus inschrijfformulier.

LIDMAATSCHAP  - Wilt u lid worden van onze vereninging dan kiest u voor het lidmaatschap inschrijfformulier.

Contact

GHSV is gevestigd aan de Walstein 106 in Harderwijk. U bent te allen tijde welkom om vrijblijvend mee te kijken tijdens een cursus. Ook kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie. Dit kan op telefoonnummer 06-49639161 (niet voor afmelden les) en tijdens trainingsdagen op: 0341-431080 of middels het contactformulier.

Bekijk ook eens de tarievenpagina, de lestijden of het cursusaanbod.

Stagelopen bij GHSV?

Lees meer over stagelopen bij GHSV.

Inloggen

De inlogpagina op de website van GHSV is alleen toegankelijk voor leden. Met deze inlogcode kunnen leden verslagen lezen, zich inschrijven voor activiteiten, opgeven voor klussen enz. Bent u lid en heeft u nog geen inlogcodes? Stuur dan een e-mail naar de secretaris via ons contact formulier.

 

 Jaarplanning 2017

 Voor de jaarplanning in PDF formaat klikt u hier.

 

 

Verhuur clubhuis en/of trainingsveld en atributen

Voor tarieven en uitleg klik hier.

� 2018 GHSV Harderwijk