De GHSV Harderwijk e.o. heeft besloten om vanaf 22 september 2018 ook met een geheel nieuwe cursus opzet te gaan werken.
 
 
De typerende kenmerken voor deze cursussen op een rij.
     - Gezellig
     - Actief voor baas en hond
     - Trainen met gebruik van halsband of tuigje met een vaste lijn toegestaan
     - Voortgang wordt bijgehouden
     - Afsluitende dag na de cursus (geen examen)
     - Trainen met beloningen zoals voer en een speeltje
 
 
We denken dat we hierdoor meer inspelen op de wens van u als honden eigenaar en dat u uw hond op een goed werkende en vooral niet corrigerende methode gewenst gedrag kunt aanleren en zelfs ongewenst gedrag kunt voorkomen.
 
 
Op deze pagina zullen wij u op de hoogte houden van de voortgang.
 
V-1
We starten met een methode welke uit Amerika komt. De ontwikkelaar van agility (behendigheid) vond dat de gehoorzaamheid opleidingen saai waren en net als agility vrolijk en afwisselend moesten worden. Dit is Rally Obedience geworden. Wilt u enkele filmpjes hiervan zien kijk u dan maar eens op youtube
 
Uiteraard gaan wij deze lessen geven op een manier waarop u er p de vereniging tijdens de lessen en thuis heel veel plezier aan kunt beleven> dit is dus niet gericht op wedstrijden. Het is wel mogelijk om in latere groepen op wedstrijd niveau te gaan trainen.
 
Het hoofd doel is dus leuk voor baas en hond lessen geven. we leren u om uw hond op een manier wat bij u past samen met u te werken.
Dit is dan op straat goed te gebruiken zodat u veilig over straat kunt lopen.Versie 1
� 2018 GHSV Harderwijk