Bar commissie:

Energieke en actieve mensen gezocht die een gezellige opvulling voor hun vrije tijd wensen en het leuk vinden een club te ondersteunen.
 
Vindt jij het leuk om te helpen achter de bar en wil jij op een ongedwongen en vrijwillige basis actief betrokken zijn bij onze hondenvereniging "GHSV te Harderwijk"? 
Wij zijn per direct op zoek naar vrijwilligers die willen helpen achter de bar en zorgen voor gezelligheid in het club gebouw.
 
Denk hierbij aan:
-           Les dagen
-           Examen dagen
-           Opendagen en evenementen
-           Bij verhuur van de club (tegen vergoeding)
 
Enthousiasme en energie stralen wij als team graag uit. Het gaat om dinsdag avonden van 18:30 tot omstreeks 21:00 en om zaterdag ochtenden van 8:30 tot 12:30. Er word met jou een planning gemaakt op welke dagen jij ons kunt helpen en het hoeft niet eens wekelijks.
 
Achter de bar ben je het gezicht van de club en komen mensen graag een praatje met jou maken. Het is nooit saai en ervaring is geen vereiste, want samen staat wij sterk en al doende leert men.
Het team wil graag versterkt worden met meer enthousiaste en energieke personen. Spreekt jou dit aan dan is dit een ideale besteding van jouw vrije tijd.
 

Voor nadere informatie kun jij je aanmelden via facebook of mailen via onze site naar kantinebeheer.

Klik hier voor aanmelden via het contact formulier en selecteer "kantinebeheer"

 

Activiteiten en PR commissie:

 
Energieke en actieve mensen gezocht die een gezellige opvulling voor hun vrije tijd wensen en het leuk vinden een club te ondersteunen.
 
Vindt jij het leuk om evenementen te organiseren en wil jij op een ongedwongen en vrijwillige basis actief betrokken zijn bij onze hondenvereniging "GHSV te Harderwijk"? Wij zijn per direct op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met het organiseren, bedenken en uitwerken van evenementen.
 
Denk hierbij aan:
·         Examendagen;
·         Open dagen;
·         Lezingen;
·         Hondenspel evenement;
·         of bijvoorbeeld wandelingen met de honden;
 
Enthousiasme en energie stralen wij als team graag uit. Gemiddeld eens in de 6 weken komen we bijeen om gezellig, gezamenlijk te vergaderen en te brainstormen. Vervolgens gaat eenieder met de door hem/haar zelf opgenomen taken aan de slag.
 
Het bestuur wil graag versterkt worden met een PR team bestaand uit enthousiaste en energieke personen. Ben jij resultaatgericht en vind jij het leuk om doorgevoerde verbeteringen meteen te zien, dan is dit een ideale besteding van jouw vrije tijd.
Ervaring is geen vereiste, want samen staat wij sterk en al doende leert men.
 

Voor nadere informatie kun jij je aanmelden via facebook of mailen via het contactformulier naar Evenementen

Klik hier voor aanmelden via het contact formulier en selecteer "evenementen"

� 2019 GHSV Harderwijk