Examens

 
Klik hier voor de startlijsten en examenuitslagen
 
of deze pagina voor meer info over deze dag.
 
Al onze cursisten en leden krijgen bij inschrijving het examenreglement uitgerijkt. We zullen hier dan ook niet het gehele examenreglement plaatsen maar alleen belangrijke hoofdzaken aangeven.
 
 
Het beleid binnen de vereniging is dat wij examens en wedstrijden niet als hoogste prioriteit zien. Het gedrag thuis is voor ons vele male belangrijker dan het papiertje aan de muur of beker in de kast. Tevens vinden wij dat trainen voor de punten niet perse gewenst gedrag tot gevolg heeft. Vaak gaat men dan het uiterste uit de hond halen voor dat ene extra puntje. Dat vinden wij niet wenselijk. Daarom hebben wij besloten om niet deel te gaan nemen aan externe wedstrijden en of examens. Onze wedstrijden en examens zijn interne evenementen. Hier nemen dan ook geen deelnemers van buiten de vereniging aan deel.
 
 
De examens vinden in principe op de zaterdag plaats. De enige uitzondering hierop zijn de puppy examens. Deze vinden plaats op de trainingsdag waarop de pup ook traint. Alle andere deelnemers doen dus op de zelfde dag examen.
 
De examens vangen altijd om 09:00 uur aan. Deelnemers worden dan ook verwacht om zich voor 09:00 te melden en het inentingsboekje van de deelnemende hond getoond te hebben bij de examenleiding.
 
De examens duren in principe de gehelde dag.
 
Tijdens het examen worden geen punten bekend gemaakt.
 
Aan het eind van de examens volgt een lezing.
 
Aansluitend aan de lezing worden de diploma’s uitgereikt.
 
Voor alle deelnemende honden wordt door de sponsor iets lekkers beschikbaar gesteld.
 
Voor de bij de diploma uitreiking aanwezige deelnemers wordt voor de hoogste punten door de sponsor een zak voer beschikbaar gesteld.
 
Bij onsportief gedrag richting de hond wordt de deelnemer van verdere deelname uitgesloten.

Wij danken.

AVO Honden voeders (te Hulshorst)
en
Yawara Sport & Security
 
voor hun bijdragen aan deze examendagen.
� 2019 GHSV Harderwijk